III. Internetes versmondó verseny – felhívás

A Kovács Vilmos Irodalmi Társaság harmadik alkalommal hirdeti meg internetes versmondó versenyét. A felhívásra kárpátaljai iskolás gyerekek és a felsőoktatási intézményekben tanulók jelentkezését várjuk kárpátaljai magyar költők szabadon választott verseinek előadásával.

A célunk az, hogy a diákok készítsenek maximum három perc hosszúságú videót, amelyben előadják a választott alkotást, majd az elkészült anyagot (nem a linket) juttassák el a kovacsvilmosit@gmail.com címre a következőkkel együtt:

  • név, születési dátum, lakhely;
  • iskola, évfolyam / osztály;
  • a választott vers címe és szerzője; elérhetőség.

Ha a diákok mindezzel elkészültek, a pályamunkák felkerülnek a társaság YouTube-csatornájára. A versenyzők számára pedig nincs más teendő, mint, figyelni a KVIT honlapját, valamint Facebook-oldalát.

A Kovács Vilmos Irodalmi Társaság által kijelölt zsűri a már korábban is meghatározott értékelési szempontok alapján bírálja el és rangsorolja a pályázókat:

  • jó kép- és hangminőség;
  • eredetiség és ötletesség;
  • előadásmód.

A legtehetségesebb pályázók jutalomban részesülnek, amelyről hamarosan értesítünk mindenkit a közösségi felületen. A díjazás két korcsoportban zajlik:

  • 6 – 17 éves kor (iskolások)
  • 17 – 22 éves kor (felsőoktatásban tanulók)

A pályázó beleegyezik, hogy jelentkezésével együtt elfogadja, hogy előadása felkerül a társaság YouTube-csatornájára. A pályázat kiírója fenntartja a jogot arra, hogy kevés jelentkező esetén a pályázatot érvénytelennek nyilvánítsa.

További információért keressenek minket a Facebookon, ahol megtekinthetik a pályázat kiírását részletesebben, vagy írjanak a kovacsvilmosit@gmail.com e-mail címre.

Jelentkezési határidő: 2017. november 25.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>