Printscreen – Fotósorozat a mindennapokról

A kvit.hu-n indítunk egy fotósorozatot, melyben a karantén idejének egy-egy pillanatát dokumentáljuk. A Printscreen most nem a számítógép vagy mobiltelefon képernyője, hanem a mi képernyőnk, a látószögünket takarja, ezért a mi életünk printscreenje lehet.

Nem biztos, hogy hosszú szöveget írunk a képekhez, mert lehet, hogy most, ebben a percben nem tudunk olyan hosszú szöveget írni, ami jó is. (Ami nem jelenti azt, hogy nem zavar, ha valami rosszul sikerül. Azt sem jelenti, hogy mostantól felmentést adunk magunknak, és csak rossz dolgot írunk. Csak azt jelenti, hogy most erre vagyunk képesek).

Az utóbbi időben háromszor több dolgunk van, és kétszer jobban nyomaszt minket a túlélésünk, a nyári és az őszi számlák kifizetése, az egészségünk rövid- és hosszútávon.

Félresikerült dolgokat is fotózhatunk. Nem gyártunk ilyen dolgokat szándékosan (nem engedjük, hogy a tűzhelyre fusson a tej, hogy lefotózhassuk). Ezzel együtt nem szempont, hogy tökéletesen beállított képsorozatot alkossunk. Amatőr képeket készítünk a mindennapi életünkről, a minket körülvevő tárgyakról. Ezzel elégedünk meg most, ebben a percben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük